Η Samsung αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του πρώτου διαδικτυακού καταστήματος αξεσουάρ για smartphone τον επόμενο μήνα, όπως αναφέρει άλλωστε και η ιστοσελίδα ET News.

Αν και πολλές φορές ασκήθηκε έντονη κριτική σε αυτό για την ακρίβεια των πληροφοριών του, οι φήμες αυτές φαντάζουν λογικές, αν λάβουμε υπόψη μας ότι μια τέτοια κίνηση της Samsung, είναι απαραίτητη για να εδραιώσει περαιτέρω την επιτυχία της στο χώρο των smartphones.

 

Το διαδικτυακό κατάστημα θα ανοίξει τις πύλες του για όλους τους Ευρωπαίους καταναλωτές τον ερχόμενο Ιούλιο, πριν επεκταθεί σε διεθνές επίπεδο. Θα διαθέτει προϊόντα της Samsung καθώς και αξεσουάρ από λοιπούς συνεργάτες της. Αν όντως οι φήμες αληθεύουν η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της λειτουργίας του, πιθανόν να λάβει χώρα στις 20 Ιουνίου στην επίσημη παρουσίαση που έχει προγραμματίσει η εταιρεία στο Λονδίνο.

 

Η φημολογούμενη κίνηση αυτή της εταιρείας, έρχεται ένα χρόνο μετά από την ανακοίνωση ότι θα παρουσιάσει Samsung Experience kiosks σε πάνω από 1,400 Best Buy καταστήματα.

 

Link.png Site: http://www.technobuffalo.com/2013/06/11/samsung-to-launch-first-mobile-accessory-store-in-europe-this-summer/[/url]']technobuffalo.com