Επεκτείνοντας τη διάθεση της ενημέρωσης σε όλο και περισσότερες συσκευές

Η Samsung επεκτείνει γρήγορα τη διάθεση του One UI 2.5 σε ολοένα και περισσότερα smartphone μεσαίας κατηγορίας, με τα Galaxy A50 και Galaxy A90 5G να είναι οι τελευταίες συσκευές της εταιρείας που λαμβάνουν τη σχετική ενημέρωση. Η νέα ενημέρωση λογισμικού αναβαθμίζει επίσης τις συσκευές με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας.

Το Galaxy A50 λαμβάνει την ενημέρωση One UI 2.5 για την ώρα σε Ινδία και Σρι Λάνκα. Η τελευταία ενημέρωση με την έκδοση λογισμικού A505FDDU5BTL1 έχει μέγεθος 1202MB και φέρνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Δεκεμβρίου 2020. Η νέα έκδοση λογισμικού για το Galaxy A90 5G είναι A908NKSU3CTL3 και κυκλοφορεί στη Νότια Κορέα.

Η ενημέρωση για το Galaxy A50 φέρνει έναν δείκτη ποιότητας Wi-Fi, δυνατότητα να ζητήσετε κωδικό πρόσβασης Wi-Fi και υποστήριξη για αυτοκόλλητα Bitmoji στην οθόνη ειδοποιήσεων (Always on Display). Επίσης φέρνει διαχωρισμένη διάταξη πληκτρολογίου και αναζήτηση YouTube στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο της Samsung, μαζί με ευκολότερο τρόπο επιλογής γλωσσών. Εκτός από τις συνηθισμένες βελτιώσεις σε απόδοση, σταθερότητα και διορθώσεις σφαλμάτων, το Galaxy A50 αποκτά Pro λειτουργία βιντεοκάμερας, κλήσεις SOS και κοινή χρήση τοποθεσίας. Το Galaxy A90 5G θα εμπλουτιστεί με παρόμοιες αναβαθμίσεις.

Άγνωστη παραμένει για την ώρα η διάθεση της ενημέρωσης στη χώρα μας, αλλά δεν πρέπει να απέχει πολύ.

  • Thanks 1