Ένα ακόμη προϊόν που παρουσίασε η Samsung στην εκδήλωση Galaxy Unpacked ήταν τα νέα ασύρματα ακουστικά της, Galaxy Buds+, τα οποία έρχονται με ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τα «απλά» Galaxy Buds.

Τα ασύρματα ακουστικά για ακόμη μία φορά έχει επιμεληθεί και βελτιστοποιήσει η θυγατρική της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας, AKG και σε σχέση με τα «απλά» έχουν παρόμοιες διαστάσεις αλλά είναι ελαφρώς βαρύτερα (το ένα ακουστικό έχει βάρος 6,3 γρ. έναντι 5,6 γρ.), υποθέτουμε εξαιτίας της μεγαλύτερης μπαταρίας (85mAh στα ακουστικά έναντι 58mAh στα «απλά» και 270mAh στην θήκη έναντι 252mAh) αλλά και των αναβαθμισμένων οδηγών.  Χάρη στην βελτιωμένη μπαταρία, τα Galaxy Buds+ προσφέρουν αυτονομία αναπαραγωγής 11 ωρών (έναντι 6 ωρών του απλού μοντέλου) και 22 ωρών σε συνδυασμό με την θήκη (έναντι 13 ωρών των απλών Galaxy Buds). Όσον αφορά στην φόρτιση, τρία λεπτά επαρκούν για μία ώρα αναπαραγωγής.  

EP9iAGjWsAEilf1.jpg.94cbcc9d23b8c2c27f3a55fe662edbc2.jpg

Τα νέα Galaxy Buds+ επίσης υποστηρίζουν σύνδεση Bluetooth 5.0 με πολλαπλές συσκευές (multi-device connection) και προσφέρουν 2-way Dynamic Sound (Woofer + Tweeter) ενώ έχουν ένα επιπλέον μικρόφωνο (2 outer και 1 inner) για ακόμα καλύτερη απόδοση.

Ο χρήστης τους μπορεί να χρησιμοποιήσει το touch pad στο εξωτερικό τμήμα των ακουστικών για play, pause, skip και volume ωστόσο αυτή τη φορά υπάρχει και δυνατότητα Spotify. Φυσικά ενσωματώνουν τον ψηφιακό βοηθό Bixby, με τον χρήστη τους να μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο την φωνή του –χωρίς φυσική επαφή με το smartphone- για να δεχτεί ή να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις, να στείλει μηνύματα ή ακόμα και να ζητήσει πληροφόρηση για την μπαταρία των Buds+. Φυσικά, όπως και τα απλά Galaxy Buds έχουν πιστοποίηση IPX2 για να «αντέχουν» στον ιδρώτα ή στην βροχή και είναι συμβατά με συσκευές Android και iOS. Το κόστος των Galaxy Buds+ που θα κυκλοφορήσουν σε Black, White, Blue και Red είναι €169.

  • Like 3