Αν και απέχουμε αρκετούς μήνες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση –λογικά σε σχετική εκδήλωση Unpacked τον Αύγουστο- άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για το νέο Galaxy Note 10 της Samsung, που από ότι φαίνεται δεν θα είναι μόνο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung ετοιμάζει και ένα μικρότερο σε διαστάσεις Note 10, κυρίως GIA αγορές όπου σήμερα γνωρίζει επιτυχία το S10e. Όμως σύμφωνα με Νοτιοκορεάτικες ιστοσελίδες, πέρα από τις διαστάσεις –και επομένως η διαγώνιος της οθόνης και λογικά και η χωρητικότητα της μπαταρίας- οι δύο συσκευές της σειράς «Note» θα διαφέρουν και στον τομέα της κάμερας, με τη μεγαλύτερη συσκευή να διαθέτει συνολικά έξι κάμερες, δύο στην πρόσοψη (λογικά σε οπή, όπως συμβαίνει και στο Galaxy S10+) και τέσσερις στο πίσω μέρος.

Η εταιρεία αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια οριζόντια διάταξη και τις ίδιες κάμερες με το κορυφαίο Galaxy S10+ αλλά στην περίπτωση του νέου, κορυφαίου Note θα συνοδεύονται και από έναν αισθητήρα ToF (Time-of-Flight) όπως δηλαδή συμβαίνει με το Galaxy S10 5G. Το μικρότερο «Note» λέγεται ότι θα έχει ακριβώς τις ίδιες κάμερες με το μεγαλύτερο αλλά δεν θα εφοδιάζεται με αισθητήρα ToF (προηγμένος αισθητήρας βάθους).

Οι δύο νέες συσκευές της Samsung που αναμένεται να έχουν τις ονομασίες Note 10 και Note 10e ή Note 10+ και Note 10 θα διαθέτουν οθόνες 6,7 ιντσών και 6,4 ιντσών Dynamic AMOLED και βεβαίως θα συνοδεύονται από το S Pen, ενδεχομένως σε βελτιωμένη έκδοση. Εκτός από τις δύο παραπάνω συσκευές, περιμένουμε ενδεχομένως και μία τρίτη, που θα έχει 5G δυνατότητες, όπως έγινε και στην περίπτωση της σειράς Galaxy S10.  

PhoneArena