Με τη Samsung να ετοιμάζει την αναβάθμιση των μοντέλων Galaxy S4 και Galaxy Note 3 στην έκδοση 4.4.2 του λειτουργικού συστήματος Android είναι ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα λάβουν οι κάτοχοι των προαναφερθέντων συσκευών, με τα ερωτήματα για το νέο UI που αναρτήθηκε από το λογαριασμό @evleaks στο Tweeter να απαντώνται.

Όσοι κάτοχοι του Ευρωπαϊκού μοντέλου Galaxy Note 3 (SM-N9005) επιθυμούν, μπορούν από σήμερα να περάσουν μόνοι τους το επερχόμενο firmware, το οποίο έγινε διαθέσιμο μέσω διαρροής, πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Η αναβάθμιση στην έκδοση 4.4.2 δυστυχώς δε φέρνει κάτι επαναστατικό ούτε νέο UI (αναμένουμε περισσότερα στοιχεία στην παρουσίαση του Galaxy S5), όμως έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, όπως διαφανές status bar με λευκά εικονίδια, τη δυνατότητα επιλογής default εφαρμογών μηνυμάτων και launcher, αυτόματη εγκατάσταση των τελευταίων εκδόσεων των εφαρμογών της Google, καθώς επίσης και εμφάνιση του άλμπουμ μουσικής στην οθόνη κλειδώματος, όταν γίνεται αναπαραγωγή μουσικής (όπως είδαμε στο Nexus 5).

 

Πέραν των προαναφερθέντων, έχει προστεθεί εικονίδιο στην οθόνη κλειδώματος για άμεση μετάβαση στην εφαρμογή κάμερας, επιλογές λειτουργίας GPS (όπως λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας), αρκετά περισσότερα emoji στο stock πληκτρολόγιο, ενώ όπως χρήστες αναφέρουν, υπάρχει σημαντική βελτίωση στη ταχύτητα της συσκευής. Αναμένουμε την επίσημη διάθεση της αναβάθμισης μέσα στις επόμενες βδομάδες.

 

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Android-4.4.2-KitKat-update-for-the-Note-3-and-S4-brings-new-features-and-interface-changes-video_id51507[/url]']Phone Arena