Στις 20 Φεβρουαρίου η Samsung θα ανακοινώσει την επετειακή σειρά Galaxy S10 –και ενδεχομένως μαζί και το αναδιπλούμενο smartphone της- η οποία θα αποτελείται από τρεις συσκευές.

Ο γνωστός leakster, Evan Blass (@evleaks) δημοσιοποίησε πρόσφατα μία φωτογραφία που δείχνει και τις τρεις συσκευές (με διάφανες θήκες) από το πίσω μέρος, με την οικονομικότερη έκδοση να διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, και τις δύο ακριβότερες να διαθέτουν τριπλή κύρια κάμερα.

Το Galaxy S10 Lite ή Galaxy S10e όπως ενδεχομένως θα ονομάζεται, δεν θα διαθέτει αισθητήρα μέτρησης των καρδιακών παλμών στο πίσω μέρος από ότι φαίνεται επίσης, ενώ θα απουσιάζει κατά πάσα πιθανότητα και ο in-display αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων με τεχνολογία υπέρυθρων. Το Galaxy S10 Lite θα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,8 ιντσών.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το κορυφαίο μέλος της οικογένειας Galaxy S10+ πρόκειται να διαθέτει διπλή εμπρόσθια κάμερα για selfies, ενώ το Galaxy S10 θα διαθέτει μονή κάμερα. Οι οθόνες όλων των συσκευών θα είναι τύπου «Infinity-O» (με «οπές» για τις εμπρόσθιες κάμερες και όχι «notch) ωστόσο μόνο οι δύο ακριβότερες –με τις οθόνες των 6,1 ιντσών και 6,4 ιντσών- θα διαθέτουν in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογία υπέρυθρων. 

GSMArena

  • Like 2