Τα Galaxy Watch και Galaxy Watch Active θα αποκτήσουν ορισμένα προηγμένα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και τον ψηφιακό βοηθό Bixby καθώς και ενισχυμένα χαρακτηριστικά customization.

Η Samsung λέει πως αυτή τη περίοδο έχει ξεκινήσει την σταδιακή –ανά περιοχή- διάθεση της αναβάθμισης, που θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες των Galaxy Watch και Watch Active την δυνατότητα να αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο τον Bixby, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα τον φωνητικό έλεγχο για να ξεκινήσουν κάποιο πρόγραμμα με ασκήσεις, να διαχειριστούν το οικοσύστημα SmartThings στο σπίτι κ.ά.

Το νέο UX έρχεται επίσης με πρόσθετες δυνατότητες για το Samsung Health, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν τους στόχους άσκησης/ φυσικής κατάστασης που έχουν θέσει μέσω του χαρακτηριστικού Daily Active, καθώς και τα lap times καθώς τρέχουν ή κάνουν ποδηλασία. Το βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης UX επίσης φέρνει το χαρακτηριστικό My Style της Samsung για πρώτη φορά στα προηγούμενα μοντέλα Galaxy Watch και Galaxy Watch Active, και επομένως οι χρήστες του έχουν περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης από ποτέ άλλοτε, με απλούστερα, «πιο καθαρά» interfaces, περισσότερο emojis και swipe action support. Το update είναι τόσο εκτεταμένο, που οι χρήστες των συγκεκριμένων παλαιότερων smartwatches της Samsung θα νομίζουν ότι έχουν μία ολοκαίνουρια συσκευή στον καρπό τους.

Engadget

  • Confused 1