Στις 11 Φεβρουαρίου, η Samsung θα παρουσιάσει σε εκδήλωση Galaxy Unpacked τη νέα σειρά Galaxy S20 και μαζί το δεύτερο κινητό της με αναδιπλούμενη οθόνη, το Galaxy Z Flip*.

Σε σχέση με το Galaxy Fold, το Galaxy Z Flip ακολουθεί σχεδιασμό «clamshell» και διπλώνει όπως το Razr της Motorola και όπως συμβαίνει τόσο με το «Fold» όσο και με το «Razr» θα διαθέτει μία δεύτερη οθόνη εξωτερικά, που όμως θα είναι ιδιαίτερα μικρή σε διαστάσεις σύμφωνα με τον Max Weinbach από τη γνωστή ιστοσελίδα XDA-Developers.

Ο Max Weinbach που έχει ήδη αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τη νέα σειρά Galaxy S20, έκανε γνωστό ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει, το Galaxy Z Flip θα διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED που θα προστατεύεται από Ultra-Thin Glass (UTG), που είναι ανθεκτικότερο από την πλαστική προστασία που χρησιμοποιείται στο Galaxy Fold. Η συσκευή θα διαθέτει εξωτερικά αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο πλάϊ) και μία δεύτερη οθόνη μόλις 1 ίντσας, η οποία θα δείχνει την ημερομηνία, την ώρα ή το ποσοστό της μπαταρίας και την ταχύτητα φόρτισης, ενώ επιπλέον θα χρησιμεύει και ως viewfinder κατά την χρήση της κάμερας.

Η συσκευή θα διαθέτει εξωτερικά δύο κάμερες, μία ευρυγώνια και μία υπερευρυγώνια που βασίζονται σε αισθητήρες των 12MP. Η ταχύτητα της φόρτισης έχει επίσης επιβεβαιωθεί στα 15W, όπως και ότι στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 855+ σύμφωνα με τον Max Weinbach. Εκτός από γρήγορη φόρτιση, η συσκευή επίσης θα υποστηρίζει wireless charging αλλά και reverse wireless charging!

samsung-flip-foldable-leak-cover.jpg.54cff46e7a9a29ca918c6e9242dac4a2.jpg

*Η κύρια εικόνα του άρθρου είναι ένα concept από το LetsGoDigital

GSMArena

 

  • Like 2