Το πρόγραμμα περιήγησης Samsung Internet είναι πλέον διαθέσιμο σε PC που τρέχουν Windows 10 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει smartphone ή tablet της Samsung, γνωρίζετε σίγουρα το Samsung Internet, τον browser που έρχεται προεγκατεστημένος σε όλες τις Galaxy συσκευές της εταιρείας.

Μπορείτε πλέον να κατεβάσετε το βασισμένο σε Chromium πρόγραμμα περιήγησης από το Microsoft Store των Windows. Αν συνδεθείτε με λογαριασμό Samsung, ο browser της εταιρείας μπορεί να συγχρονίσει δεδομένα από το κινητό σας στον υπολογιστή σας και το αντίστροφο. 

Η κυκλοφορία του θα μπορούσε να οδηγήσει περισσότερους χρήστες στο να χρησιμοποιούν το Samsung Internet αντί για άλλα προγράμματα περιήγησης που παρέχουν επίσης συγχρονισμό δεδομένων μεταξύ συσκευών. 

image.png.8355117d20d98f12f3cb1c0d17c3b24d.png

Για την ώρα πάντως ο συγχρονισμός κωδικών δεν βρίσκεται ανάμεσα στις δυνατότητες της εφαρμογής. Προς το παρόν, μπορείτε να συγχρονίσετε μόνο ανοιχτά tabs, ιστορικό περιήγησης, σελιδοδείκτες και αποθηκευμένες σελίδες. Ο browser επιτρέπει επίσης την εισαγωγή δεδομένων από browsers όπως το Google Chrome και το Microsoft Edge.

Το Samsung Internet φέρεται να καταλαμβάνει 130MB χώρο, λειτουργεί σε όλους τους συμβατούς υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές με Windows και το περιβάλλον του μοιάζει πολύ με την Android έκδοση. Υποστηρίζει επίσης ad blockers και επεκτάσεις από το Chrome Web Store. Μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ light και dark λειτουργίας και να περιηγείστε ιδιωτικά σε λειτουργία incognito. Μπορείτε να το κατεβάσετε από αυτό το link.
 

  • Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1