Η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει την ενημέρωση One UI 5.1 σε παλαιότερες συσκευές, όπως τη σειρά Galaxy S20, τη σειρά Galaxy S22 και τα περσινά αναδιπλούμενα smartphones της εταιρείας.

Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα την περαιτέρω διάθεση της ενημέρωσης σε περισσότερες συσκευές, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το ποιες αυτές θα είναι.

Έτσι η Samsung δημοσίευσε την είδηση στην ιστοσελίδα της, λέγοντας συγκεκριμένα ότι η ενημέρωση θα ξεκινήσει με τα παρακάτω μοντέλα χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα:

  • Galaxy S22 Series
  • Galaxy S21 Series (συμπεριλαμβανομένου του S21 FE)
  • Galaxy S20 Series (συμπεριλαμβανομένου του S20 FE)
  • Galaxy Z Fold 4
  • Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Flip 3

Υποθέτουμε ότι η Samsung θα φέρει την ενημέρωση σε περισσότερα smartphones στη συνέχεια, όπως τη σειρά Galaxy A και άλλα οικονομικά τηλέφωνα Galaxy. Η Samsung έκανε αναφορά και στα tablet που κατασκευάζει, , οπότε οι κάτοχοι Galaxy Tab ίσως να μην χρειαστεί να περιμένουν πολύ την κυκλοφορία του OneUI 5.1 για τη συσκευή τους. Φυσικά, οι κάτοχοι του Galaxy S23 έχουν ήδη την ενημέρωση out-of-the-box.

image.jpeg.a694a97dcbfaa811bad3606cee868fb2.jpeg

Το One UI 5.1 επεκτείνει τα πρόσφατα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά της κάμερας που ανακοινώθηκαν με τη σειρά Galaxy S23. Οι χρήστες Galaxy έχουν πλέον μεγαλύτερη ευελιξία για τη λήψη φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου, με τις λειτουργίες Expert RAW  που είναι πλέον διαθέσιμες απευθείας μέσω της εφαρμογής Galaxy Camera. Επιλέγοντας "Περισσότερα" κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας, αποτυπώνονται, λήψεις υψηλής ποιότητας στη μορφή raw. Επιπλέον, η βελτιωμένη λειτουργία Photo Remaster με βάση την τεχνολογία AI βελτιώνει αυτόματα τις υποβαθμισμένες λεπτομέρειες των εικόνων, αναβαθμίζοντας τη φωτεινότητα, τελειοποιώντας τις λεπτομέρειες και κάνοντας χρωματικές διορθώσεις ακόμα και σε σκηνές με οπίσθιο φωτισμό. Αφαιρεί, επίσης, τις ανεπιθύμητες σκιές και αντανακλάσεις για μια τέλεια φωτογραφία 

  • Like 7