Η Samsung ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει την επόμενη εκδήλωση Unpacked στις 26 Ιουλίου στις 2 μ.μ. ώρα Ελλάδας, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τις τελευταίες αναδιπλούμενες συσκευές της, όπως το Galaxy Z Flip 5 και το Z Fold 5.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν επίσης πιθανότατα το Galaxy Watch 6 και η επόμενη γενιά των κορυφαίων tablets της εταιρείας, με την ονομασία Galaxy Tab 9. Η εικόνα που συνοδεύει την ανακοίνωση δείχνει μια αναδιπλούμενη συσκευή τύπου flip με ένα μεντεσέ τοποθετημένο σε διαφορετική θέση, κάτι που ταιριάζει με τις φήμες και τις διαρροές για το Galaxy Z Flip 5 που υπάρχουν τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει την οθόνη του καλύμματος, η οποία φημολογείται ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, όπου εδρεύει η Samsung, και θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. Σε μερικές χώρες η Samsung ξεκινά ήδη τις προωθητικές ενέργειες για τα νέα της αναδιπλούμενα smartphone δίνοντας στους υποψήφιους πελάτες μια πίστωση 50 δολαρίων όταν προχωρήσουν σε προπαραγγελία.

Η Samsung αντιμετωπίζει φέτος περισσότερο ανταγωνισμό στην αγορά των αναδιπλούμενων συσκευών, καθώς η Google έχει κυκλοφορήσει το Pixel Fold και η Motorola έχει λανσάρει το Razr Plus. Και οι δύο αυτές συσκευές έχουν λάβει θετικές κριτικές και έχουν αμφισβητήσει την κυριαρχία της Samsung στην κατηγορία των foldable συσκευών αν και η πρόταση της Google είναι διαθέσιμη σε ελάχιστες χώρες. Επιπλέον και η Oppo έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην κατηγορία φέτος, κυκλοφορώντας τη δική της πρόταση σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η Samsung αναπτύσσει foldable συσκευές εδώ και αρκετά χρόνια και έχει βελτιώσει το σχεδιασμό και την αντοχή τους με την πάροδο του χρόνου. Στην επερχόμενη εκδήλωση Unpacked η Samsung αναμένεται να δείξει πως να διατηρήσει το προβάδισμά της και να καινοτομήσει στον χώρο των αναδιπλούμενων συσκευών.

Εκτός από τις αναδιπλούμενες συσκευές της, η Samsung αναμένεται επίσης να παρουσιάσει το πιο πρόσφατο smartwatch της, το Galaxy Watch 6. Το ρολόι φημολογείται ότι θα έχει το γνωστό στρογγυλό σχεδιασμό με το περιστρεφόμενο έλεγχο και βελτιωμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά στο software που ενσωματώνονται με τις άλλες συσκευές της Samsung, όπως τα smartphones και τα tablet της.

Η εκδήλωση Unpacked της Samsung είναι πάντα μια συναρπαστική στιγμή για τους λάτρεις της τεχνολογίας, καθώς παρουσιάζει μερικές από τις τελευταίες καινοτομίες από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο. Η φετινή εκδήλωση δεν υπόσχεται να είναι διαφορετική, με νέες αναδιπλούμενες συσκευές, smartwatches και tablet να παρουσιάζονται, χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις.
 

  • Like 3