Στην ήδη γεμάτη από παρουσιάσεις επόμενη εβδομάδα, προστίθεται και αυτή της Samsung που ανακοίνωσε το «δεύτερο μέρος» του τελευταίου Unpacked.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, 5.00μμ ώρα Ελλάδος, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της νοτοκορεατικής εταιρείας στο YouTube. Είναι η πρώτη φορά που η Samsung προχωρά σε μια τέτοια κίνηση, χωρίς να πρέπει να περιμένουμε κάποιο λανσάρισμα νέας συσκευής, αλλά κάποιες ανακοινώσεις γύρω από τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν τον Αύγουστο, στο τελευταίο Unpacked event. Τότε η Samsung παρουσίασε με κάθε επισημότητα τα Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3, τις κορυφαίες της προτάσεις δηλαδή για την κατηγορία των αναδιπλούμενων smartphone όπου διατηρεί την πρωτοκαθεδρία.

Η πρόσκληση για το «Galaxy Unpacked Part 2» δεν μας κάνει σοφότερους ενώ στο κείμενο που τη συνοδεύει, η εταιρεία κάνει αναφορά στην ατομικότητα και πως η τεχνολογία που χρησιμοποιεί καθημερινά κάθε χρήστης, θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται σ' αυτή. Ένα σενάριο πάντως αναφέρει ότι η Samsung θα παρουσιάσει τρόπους εξατομίκευσης των συσκευών αυτών, δίνοντας τη δυνατότητα σε υποψήφιους αγοραστές να τις προσωποποιήσουν με κάποιο τρόπο.

Ένα άλλο σενάριο αναφέρει τη πιθανότητα να έχουμε τελικά λανσάρισμα νέας συσκευής και πιο συγκεκριμένα του Galaxy S21 Fan Edition, μια κυκλοφορία που ήδη έχει αναβληθεί όπως μαθαίνουμε αρκετές φορές εξαιτίας της παγκόσμιας έλλειψης τσιπ.

  • Confused 1