Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τη Samsung να λανσάρει ένα tablet ακόμα μεγαλύτερο από το Galaxy Tab S7+ και πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους στο Internet φωτογραφίες που φαίνεται να τις επιβεβαιώνουν.

Οι γνωστοί leakers OnLeaks και 91Mobiles έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου προϊόντος, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε διαθέτει εμπρόσθια κάμερα που βρίσκεται σε μία εγκοπή (notch) στην οθόνη, η οποία φημολογείται ότι έχει διαγώνιο 14,6 ιντσών.

Φαίνεται πως η «δικαιολογία» της Samsung, για να υπάρχει αυτή η εσκεμμένη… «ασυνέχεια» στην οθόνη, δεν διαφέρει από της Apple όσον αφορά τα νέα MacBook Pro και αφορά την μεγιστοποίηση της ωφέλιμης επιφάνειας και την ελαχιστοποίηση του «κάδρου» γύρω από την οθόνη (bezels).

GALAXY-TAB-S8-ULTRA-5K3.jpg

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το νέο Galaxy Tab S8 Ultra θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα και τη γνωστή μαγνητική λωρίδα για την τοποθέτηση του S Pen. Όσον αφορά την εικόνα που διέρρευσε, λέγεται πως δεν είναι το τελικό σχέδιο 100% οπότε ενδέχεται να αλλάξουν ορισμένα πράγματα. Δεν αναμένεται πάντως το notch να υπάρχει και στα μικρότερα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8+ που θα ακολουθούν έναν περισσότερο «συμβατικό» σχεδιασμό με την εμπρόσθια κάμερα ενσωματωμένη στο κέντρο του άνω τμήματος στο κάδρο της οθόνης.

GALAXY-TAB-S8-ULTRA-5K2.jpg

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα λανσαριστεί επίσημα το νέο Galaxy Tab S8 Ultra και βεβαίως τα δύο άλλα μοντέλα της σειράς ωστόσο το 91Mobiles θεωρεί ότι η Samsung θα προχωρήσει στην αποκάλυψη των νέων της tablets τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο αν και θα ήταν απλούστερο για τη Samsung να τα παρουσιάσει παράλληλα με τη σειρά Galaxy S22.

GALAXY-TAB-S8-ULTRA-5K1.jpg

  • Like 1
  • Haha 12
  • Sad 1