Η λειτουργία θα διαθέτει μεγάλη ακρίβεια και δε θα επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες όπως τον ήλιο.

Αρκετό καιρό τώρα κυκλοφορούν φήμες για το Samsung Galaxy Watch 5, το οποίο αναμένεται να είναι το επόμενο smartwatch της Samsung. Τώρα όμως φαίνεται να έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας και μια νέα λειτουργία που αυτό θα διαθέτει. Σύμφωνα λοιπόν με το ETNews, το Galaxy Watch 5 θα έχει μια λειτουργία θερμομέτρου που θα ελέγχει τη θερμοκρασία σώματος του χρήστη. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως στόχος είναι η πρόωρη ανίχνευση τυχόν COVID συμπτωμάτων, όπως και άλλες αρρώστιες.

Η Samsung φέρεται να ανέπτυξε μια νέα τεχνολογία μέτρησης, η οποία είναι ακριβής και δεν επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως έκθεση στον ήλιο ή τη γυμναστική. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αυτή τοποθετείται για τον Αύγουστο όταν και παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διοργανώνει ένα από τα Unpacked event της. Τ

Τέλος, αναφέρεται πως η Samsung θέλει να προσθέσει τη λειτουργία θερμομέτρου και στα επόμενα Galaxy Buds της, χρησιμοποιώντας τεχνολογία που ανιχνεύει υπέρυθρα κύματα που εκπέμπονται από τα τύμπανα του χρήστη, για να λαμβάνει δείγμα θερμοκρασίας. Παρόμοια λειτουργία σε ακουστικά ανακοίνωσε πρόσφατα η Honor με τα Earbuds 3.

  • Like 3