Τώρα που οι καταναλωτές είχαν στην διάθεσή τους την δυνατότητα επιλογής μεταξύ του iPad και του iPad mini, αγοράζοντας αυτό που κάλυπτει καλύτερα τις ανάγκες τους, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών, η Sharp μείωσε τις παραγγελίες των οθονών μεγέθους 9.7 ιντσών.

Συνεπώς επικεντρώνεται πάνω στην παραγωγή των μικρότερων οθονών, αυτών των 7.9 ιντσών. Πηγές μιλώντας στο Reuters ανέφεραν ότι η παραγωγή οθονών 9.7 ιντσών στο εργοστάσιο Kameyama της κεντρικής Ιαπωνίας έχει σημειώσει αισθητή μείωση και γίνεται η παραγωγή μόνο μικρού αριθμού, συνέπεια της πτώσης των πωλήσεων που ξεκίνησε στα τέλη του 2012.

 

Σημαντικό είναι να αναφερθεί, ότι η Sharp δεν αποτελεί τον μόνο προμηθευτή οθονών της Apple, με την LG Electronics και την Samsung να έχουν λάβει και αυτές μέρος σε κάτι τέτοιο. Αν και καμία εταιρεία εκ των τριών δεν σχολίασε επισήμως την κατάσταση, πηγή του Reuters από την Samsung ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στα επίπεδα παραγγελιών.

 

Οι φήμες αυτές, έρχονται λίγο καιρό έπειτα από την πρόσφατη μείωση των προπαραγγελιών εξαρτημάτων για το iPhone 5 εκ μέρους της Apple.

 

Link.png Site: http://www.zdnet.com/sharp-cuts-ipad-screen-production-report-7000009995/[/url]']zdnet.com