Αυτή την χρονιά θα δούμε την διαδικτυακή πλοήγηση των κινητών τηλεφώνων να απογειώνεται και να επιτυγχάνει καινοτομίες, φέρνοντας επαναστατικούς τρόπους στην επικοινωνία και την κοινωνικότητα μας. Η Sony Ericsson, μέσα από ανεξάρτητη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρες της Ευρώπης, διαπίστωσε μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας του διαδικτύου μέσω των κινητών τηλεφώνων. Τα ευρήματα της έρευνας αποκαλύπτουν πως το 45% των χρηστών κινητών τηλεφώνων, ηλικίας 15-24, έχει πρόσβαση στο internet μέσα από το κινητό του τους τελευταίους έξι μήνες με μέσο χρόνο πλοήγησης τα 12 λεπτά σε καθημερινή βάση . Αναλογία που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να επισκέπτονται τα blogs τους, τις social network σελίδες τους και τους φίλους τους όποτε το επιθυμούν.

 

Πάνω από το 25% των νέων της Ευρώπης έχει στην κατοχή του ένα 3G κινητό τηλέφωνο , ποσοστό που σημείωσε μόνο μέσα σε ένα χρόνο αύξηση 11%. Δεδομένου ότι αυτό το ποσοστό αναμένεται να αυξηθεί, είναι ολοφάνερο ότι οι νέοι της Ευρώπης καλλιεργούν το virtual lifestyle τους. Ο κος Αντώνης Μπαρούνας, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο, δήλωσε: «Το όραμα της Sony Ericsson για το 2008 είναι να παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους, ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκονται».

 

Ο Brian Kealy, εκπρόσωπος της Windows Live και MSN σχολίασε: " Θέλουμε να κάνουμε την σύνδεση με το Windows Live Messenger και Windows Live Hotmail, όσο το δυνατόν πιο εύκολη γίνεται είτε από τον υπολογιστή τους είτε από το κινητό τους. Μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει το PC στο κινητό σου και να συνεχίζεις να είσαι μέλος ενός από τα μεγαλύτερα social network με περισσότερά από 294 εκ. χρήστες Windows Live Messenger παγκοσμίως».

 

Source.png Πηγή: away.gr