Το τελευταία χρόνια η Razer έχει κάνει αίσθηση εξαγοράζοντας εταιρείες από διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως την Ouya, την THX και τώρα την Nextbit, κάνοντας ουσιαστικά είσοδο στην αγορά των smartphones.

Η Nextbit ανακοίνωσε το “cloud phone” Robin πέρυσι, ωστόσο η πώληση του σταμάτησε πρόσφατα, αφού πρώτα είχε ανακοινωθεί ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει την έκδοση CDMA της συσκευής (η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει αναβαθμίσεις και ενημερώσεις για την Android-based συσκευή της μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 και θα καλύπτει εγγυήσεις για ακόμη έξι μήνες).

 

Ο επικεφαλής του τμήματος product marketing της εταιρείας, Eric Lin δήλωσε: “Ναι, είναι κάτι καλό. Στην πραγματικότητα είμαστε ενθουσιασμένοι (για την εξαγορά)”.
https://twitter.com/nextbitsys/status/826203643292504065/video/1

 

Από την άλλη πλευρά, ο CEO της Razer, Mini-Liang Tan δήλωσε: “Με το ταλέντο που φέρνει η Nextbit στην Razer, ανυπομονούμε να φέρουμε ακόμα περισσότερη αναστάτωση (στην αγορά) και να αναπτύξουμε την επιχείρηση μας σε νέους τομείς”. Οπότε ενδέχεται να δούμε την Razer στην mobile αγορά, αν και τα πιθανότερο είναι αυτό να γίνει μέσω της Nextbit που θα συνεχίσει να λειτουργεί για την ώρα ανεξάρτητα, αν και με περισσότερους πόρους που θα την βοηθήσουν να δημιουργήσει ακόμα πιο επαναστατικά προϊόντα.
https://twitter.com/Razer/status/826204402578919424/photo/1

 

Link.png Site: Engadget