Με τη CES να έχει τη τιμητική της αυτές τις μέρες, οι εταιρείες δε χάνουν την ευκαιρία να κυνηγούν να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας, με την Alcatel να παρουσιάζει το πρώτο της smartphone με οκταπύρηνο επεξεργαστή.

Το Alcatel OneTouch Idol X+, έρχεται εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή και chipset MT6592 της MediaTek χρονισμένο στα 2GHz (ενώ μέχρι σήμερα το έχουμε δει να φτάνει τα 1.7GHz σε όσα smartphones το χρησιμοποιούσαν), 2GB RAM, οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης FullHD στα 441ppi, τετραπύρηνη GPU Mali450 χρονισμένη στα 700MHz, κάμερα 13.1MP με διάφραγμα φακού F/2.0, Hi-Fi ηχεία και μπαταρία 2500mAh.

 

Εντυπωσιακό είναι επίσης και το πάχος της συσκευής, το οποίο ανέρχεται στα μόλις 7.9 χιλιοστά, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 15 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την TCL στην οποία ανήκει η Alcatel, με τη τιμή του να βρίσκεται κοντά στα 330$. Δεν έγινε καμία αναφορά για το αν και πότε το δούμε στα μέρη μας, κάτι που θα γνωστοποιηθεί τους επόμενους μήνες.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Alcatel-unleashes-the-7.9mm-2GHz-octa-core-OneTouch-Idol-X_id50920[/url]']Phone Arena