Την κυκλοφορία του νέου της τηλεφώνου MLS iQTalk Silk® ανακοινώνει η MLS Πληροφορική λίγο καιρό μετά την παρουσίαση του Crystal Max.

Με τιμή €139.90 το MLS IQTalk Silk διαθέτει σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας διπύρηνο επεξεργαστή, 4GB εσωτερική μνήμη, οθόνη 3.5 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD (ανάλυση μόλις 320 x 480), βάρος 105 γρ. καθώς και δυνατότητα σύνδεσης με 3G HSPA+ δίκτυα. Επιπλέον βρίσκουμε δύο κάμερες, μία στο πίσω μέρος με ανάλυση 3.2MP και μια στο εμπρόσθιο για βιντεοκλήσεις καθώς και υποστήριξη HD ήχου για τις τηλεφωνικές κλήσεις.

 

Το IQTalk Silk είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας στο οποίο ενσωματώνεται μια νέα τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας της MLS για αυτονομία η οποία ξεπερνά τις τρεις ημέρες με κανονική χρήση ή δύο μέρες για βαριά χρήση.

 

Η συσκευή στηρίζεται στο Android 4.2 Jelly Bean, με την MLS να έχει προχωρήσει σε διάφορες προσθήκες όπως το Talk & Lock με το οποίο η φωνή του χρήστη γίνεται ο κωδικός του έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκλειδώσει τη συσκευή του. Κάτι τέτοιο γίνεται εφικτό με αποθήκευση οποιασδήποτε φωνητικής εντολής (πχ άνοιξε σουσάμι), με το IQTalk Silk να αναγνωρίζει τη χροιά στη φωνή. Επίσης η MLS προσθέτει στις διαθέσιμες εφαρμογές και το Destinator Talk & Drive, μια πλήρη εφαρμογή πλοήγησης που δεν απατεί σύνδεση στο Internet.

 

Κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα σε λευκό και μαύρο χρώμα με το πακέτο να περιλαμβάνει βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου, hands free, φορτιστή σπιτιού.

 

Link.png Site: http://www.mls.gr[/url]']MLS