Η Sony έχει ξεκινήσει σήμερα σταδιακά την αναβάθμιση του PlayStation store στην Ευρώπη, προσφέροντας στους κατόχους του PlayStation 3 ένα εντελώς αναβαθμισμένο γραφικό περιβάλλον, βελτιωμένες λειτουργίες αναζήτησης και περιήγησης περιεχομένου.

Μέρος της αναβάθμισης αποτελεί ένας γενικός κατάλογος που περιλαμβάνει 20.000 επιλογές για περιεχόμενο που σχετίζεται με games όπως για παράδειγμα add-ons, θέματα, demos αλλά και ολόκληρα παιχνίδια. Επιπλέον είναι διαθέσιμα 100.000 περίπου video και τηλεοπτικές εκπομπές.

8077705110_058902e317_b-520x292.jpeg

Οι αλλαγές του PlayStation store επικεντρώνονται στη βελτίωση της πλοήγησης του χρήστη στα μενού, στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας εύρεσης νέου περιεχομένου, αλλά και στην επανασχεδίαση του τρόπου με τον οποίο ενσωματώνονται σε αυτό τα παιχνίδια, videos και οι εφαρμογές. Επιπλέον οι σελίδες προϊόντων έχουν τροποποιηθεί έτσι ώστε να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για τις αγορές, αναβαθμίζοντας την πλοήγηση και τη μεταφόρτωση ψηφιακού περιεχομένου.

 

Οι κάτοχοι του PlayStation store στην Ευρώπη αρκεί να συνδέσουν την κονσόλα τους στο Internet, και η αναβάθμιση πραγματοποιείται αυτόματα.

 

Link.png Site: thenextweb.com