Η Sony ξεκίνησε σήμερα να ανανεώνει τις σελίδες υποστήριξης για τα Xperia smartphones που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012 και πλέον σε όλα αυτά μοντέλα, τα λειτουργικά συστήματα Android 4.0 Ice Cream Sandwich και Android 4.1 Jelly Bean έχουν καταχωρηθεί ως "πιο πρόσφατη" ή/και "τελική" έκδοση.

Μέχρι στιγμής τα μόνα δύο τηλέφωνα για τα οποία δεν σταματάει (τουλάχιστον όχι ακόμη) η υποστήριξη είναι τα Xperia T και Xperia V για τα οποία η εταιρεία αναφέρει (όπως θα δείτε και στη σχετική εικόνα) πως η αναβάθμισή τους στο Android 4.4 KitKat είναι υπό διερεύνηση.

 

Μεταξύ των μοντέλων τα οποία δεν θα λάβουν άλλες αναβαθμίσεις από εδώ και στο εξής είναι τα Xperia U, Xperia tipo (και Τipo dual), Xperia sola, Xperia miro, και Xperia arc S των οποίων η τελευταία έκδοση λειτουργικού συστήματος θα είναι το Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Τέλος, στην έκδοση 4.1 Jelly Bean θα παραμείνουν τα Xperia SL, Xperia ion, Xperia acro S, Xperia J, Xperia go, Xperia S, και Xperia P.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/sony_ends_support_for_all_2012_xperia_phones_but_xperia_t_and_v-news-7736.php[/url]']GSM Arena