Με τη Sony να ανακοινώνει πως η αναβάθμιση σε Android 4.3 για τις συσκευές Xperia SP, Xperia T, Xperia TX και Xperia V θα ξεκινήσει τον περασμένο Δεκέμβριο, κάτι που δεν έγινε ποτέ, αρκετοί χρήστες αναζητούσαν απάντηση ή κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς εταιρείας, με τη Sony σήμερα να απαντάει επί του θέματος.

Σύμφωνα με αντίστοιχο μήνυμα στο λογαριασμό της στο Twitter, η εταιρεία γνωστοποίησε πως το update στην έκδοση 4.3 για τις παραπάνω συσκευές βρίσκεται στα τελευταία στάδια προετοιμασίας, με τη διάθεσή του να αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Δε γνωρίζουμε ακριβώς ποιες χώρες θα το λάβουν πρώτες και αν η δική μας θα είναι στο "πρώτο κύμα", λεπτομέρειες που θα μάθουμε σε μερικές ημέρες από σήμερα.

 

Πάντως, η Sony φαίνεται να μη ξεχνάει τα μοντέλα της, ενώ αναμένουμε να μάθουμε αν και ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν περαιτέρω, δηλαδή στη νέα έκδοση Android 4.4 KitKat.

 

Link.png Site: http://www.xperiablog.net/2014/01/16/sony-confirms-android-4-3-for-xperia-sp-t-tx-and-v-to-from-end-jan-early-feb/[/url]']Xperia Blog