Όπως άλλωστε έχει προβλεφθεί από πολλούς αναλυτές της βιομηχανίας, η απήχηση των tablets στο καταναλωτικό κοινό συνεχίζεται να αυξάνεται συνεχώς, με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, ενώ μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ξεπεράσει και τον αριθμό πωλήσεων των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η ABI Research έρχεται να επιβεβαιώσει την άποψη αυτή, υποστηρίζοντας συμπληρωματικά ότι οι πωλήσεις των tablets το 2013 θα αυξηθούν κατά 28% ενώ ο συνολικός τζίρος αναμένεται να διαμορφωθεί στα $64 δισ.

 

«Η ικανοποίηση που προσφέρουν αλλά και οι δυνατότητες των φορητών συσκευών με τις οποίες αυτά εξοπλίζονται δεν δείχνουν σημάδια μείωσης του καταναλωτικού ενδιαφέροντος, έπειτα από το ρεκόρ πωλήσεων και εσόδων που καταγράφηκε από τους κατασκευαστές το 2012», σημειώνει η ABI Research.

 

Να αναφερθεί ακόμα ότι εκτός από την αύξηση των πωλήσεων και των συνεπαγόμενων εσόδων που αναφέρθηκε προηγουμένως, αντίστοιχη αύξηση θα σημειώσει και η διάθεση τέτοιου είδους συσκευών, κατά 38% συγκεκριμένα. Πέρυσι το 60% των tablets που διατέθηκαν ήταν iDevices ενώ το 37%, συσκευές Android. Μόνο ένα ποσοστό της τάξεως του 3% αντιπροσωπεύει Windows & BlackBerry OS.

 

Link.png Site: http://www.techspot.com/news/52228-tablet-sales-set-to-soar-28-this-year-to-64-billion.html[/url]']techspot.com