Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα tablet που είδαμε στη CES 2022 προέρχεται από τη TCL, με την ονομασία NXTPaper 10s.

Στο dna του νέου της tablet όπως εξηγεί η εταιρεία είναι η προστασία των ματιών μας από τη στιγμή που οι χρήστες ξοδεύουν αρκετές ώρες της ημέρας σε παρόμοιες συσκευές. Έτσι η τεχνολογία οθόνης στην οποία στηρίζεται το NXTPaper 10s κάνει το περιεχόμενο που εμφανίζεται σ' αυτή να μοιάζει σαν να το βλέπετε τυπωμένο σε ένα κομμάτι χαρτί, όπως και στα ebook readers. Αυτό το επιτυχγάνει χρησιμοποιώντας πολλαπλές στρώσεις, χωρίς να χάνει την ποιότητα των χρωμάτων αλλά κυρίως αφαιρώντας την εκπομπή του μπλε φωτός που είναι ο κύριος λόγος που φέρνει την κούραση.

Οι γωνίες θέασης του NXTPaper 10s θα σας ικανοποιήσουν πλήρως ενώ η TCL έχει προσθέσει  μια πρόσθετη στρώση anti-glare για πολύ πιο εύκολη ανάγνωση της οθόνης σε εξωτερικό χώρο. Για να κάνει ακόμα ποιο ενδιαφέρουσα την πρότασή της, η TCL περιλαμβάνει στη συσκευασία και ένα passive stylus για τη δημιουργία σχεδίων ή την  καταγραφή χειρόγραφων σημειώσεων από τον χρήστη  σε κανονικό κομμάτι χαρτί, με τη σημείωση να περνά αυτόματα στην οθόνη και να γίνεται ψηφιακή. Ξεχωριστά όπως ενημερωθήκαμε θα διατεθεί και ένα active stylus για καλύτερη απόκριση.

Η αυτονομία του υπολογίζεται σε «άνετα 1 ημέρα» εξαιτίας της μπαταρίας των 8.000mah ενώ τρέχει Android, υποστηρίζοντας και μια σειρά από αξεσουάρ όπως πληκτρολόγιο το οποίο το μετατρέπουν σε mini laptop. Κυκλοφορεί στην Ευρώπη τον Απρίλιο με τιμή 349 ευρώ, ενώ η διάθεσή του στη χώρα μας θεωρείται δεδομένη.

Untitled.jpg.109e4b76de8cdeb87aca29443d97140a.jpg

  • Like 2