Καθώς πρόκειται για έναν τεχνολογικό κολοσσό, η TCL δεν περιορίζει την προϊοντική της γκάμα στις φορητές συσκευές ή στις συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας αλλά πρωταγωνιστεί και σε άλλες αγορές, όπως αυτή των κλιματιστικών.

Μάλιστα η εταιρεία δεν κρύβει ότι έχει κατοχυρώσει περισσότερα από 3.400 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον συγκεκριμένο τομέα, τα οποία οδηγούν στο νέο κλιματιστικό TCL FreshIN 2.0 που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2023. Το κλιματιστικό μπορεί να «εισάγει» 60 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα και να εξάγει «καθαρή δροσιά» με 30 κυβικά μέτρα ανά ώρα. Και λέμε καθαρή, διότι εφοδιάζεται με μία νέα τεχνολογία φίλτρου, την Quadrupuri Filter Technology που καθαρίζει τον αέρα από κάθε είδους μικροσωματίδια, μυρωδιές, μικρόβια και ιούς για να βελτιώσει δραματικά την ποιότητα του αέρα στον χώρο. Φυσικά, το κλιματιστικό αποτελεί μία έξυπνη συσκευή και συνεργάζεται με άλλες που ενσωματώνουν κάποια πλατφόρμα φωνητικού βοηθού όπως την Amazon Alexa και τον Google Assistant for Home.  

image.jpeg.ca727dd330e1fcc1511b24cee2d9ee0f.jpeg
 
Η TCL μπαίνει πλέον και στην κουζίνα με την τεχνολογία αυτόματης απελευθέρωσης ανιόντων που καθιστά τα ψυγεία «βακτηριοστατικά» (ουσιαστικά αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηριδίων και τα εξοντώνει). Η τεχνολογία επίσης «T Fresh» που συνδυάζει «τον καθαρισμό και την αποστείρωση με ιόντα για να διασφαλίσει ότι τα τρόφιμά παραμένουν υγιή και φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καταπολεμώντας παράλληλα τη μούχλα και τα φυτοφάρμακα». Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε και ένα νέο πλυντήριο ρούχων από τη σειρά P που διαθέτει πόρτα με αντιβακτηριδιακής τεχνολογίας φλάντζα, λειτουργία πλύσης με ατμό και πόρτα με διάμετρο μεγαλύτερη των 14” για ευκολότερο γέμισμα και άδειασμα. 

  • Like 3