Εκτός από τα νέα X9 και X9 Plus που ξεχωρίζουν για τις δυο εμπρόσθιες κάμερες που διαθέτουν, η Κινέζικη εταιρεία Vivo ανακοίνωσε και το Xplay6, που έρχεται με full-metal design και high-end χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, το Xplay6 διαθέτει οθόνη 5,46 ιντσών τεχνολογίας AMOLED τύπου dual-curved που υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) ενώ στο εσωτερικό του “χτυπάει” ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 820 με 6GB RAM και 128GB storage.

 

Η συσκευή υποστηρίζει δυνατότητα dual SIM, δίκτυα 4G LTE, WiFi 802.11ac dual-band, έχει HiFi Audio DAC και διαθέτει στην πρόσοψη αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ ενσωματώνει μπαταρία 4080mAh με fast charging.

 

Στο πίσω μέρος, διαθέτει δύο κάμερες (dual-camera setup) με την πρώτη να βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels της Sony, τύπου IMX362 με μέγεθος pixel στα 1,4nm, σύστημα φακών f/1.7, σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας τεσσάρων αξόνων και phase detection autofocus. Η δευτερεύουσα κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels και χρησιμεύει για την συλλογή/ σύλληψη πληροφοριών που αφορούν στο βάθος, ώστε ο χρήστης να μπορεί να εκμεταλλευτεί διάφορα εφέ. Οι δύο κάμερες συνοδεύονται από dual-tone LED flash. Η εμπρόσθια κάμερα, για selfies, βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και διαθέτει σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0.

 

Το λογισμικό στο νέο Vivo Xplay6 βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow και στο Funtouch OS 3.0. Το κόστος του Xplay6 που όπως και τα X9 και X9 Plus θα διατεθεί μόνο σε Gold και Rose Gold στην αγορά της Κίνας θα είναι περίπου €609 όταν θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου. Άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει επίσημα και σε άλλες αγορές.

 

Link.png Site: GSMArena