Η Basis που ανήκει στην Intel, έχει κατασκευάσει μία από τις καλύτερες συσκευές fitness tracking της αγοράς, το Basis Peak.

Η συσκευή προσφέρει ακριβή αποτελέσματα και μπορεί και προσφέρει πληροφορίες και να ανιχνεύσει όλα όσα θα ήθελε ο χρήστης από μία συσκευή του είδους, χωρίς να προσπαθεί να γίνει το απόλυτο smartwatch.

 

Το απλό μοντέλο κοστίζει $200 ωστόσο η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε μία έκδοση σε περιορισμένα αντίτυπα που προσθέτει επιπλέον στυλ και δέρμα στον καρπό των χρηστών.

 

Η νέα έκδοση έχει την ονομασία Titanium Peak και κοστίζει $300. Αν και δεν φέρνει κάποια νέα τεχνολογία ή κάποια αναβάθμιση σε σχέση με το βασικό μοντέλο, για $100 περισσότερα, ο χρήστης του απολαμβάνει κάσα από τιτάνιο (Grade II Titanium) με εξαιρετικό φινίρισμα που αντέχει στα χτυπήματα και στις γρατσουνιές ή στην σκουριά. Η έκδοση Titanium Peak προσφέρεται με λουράκι από πλαστικό τύπου black Onyx SportVent ή από καφέ δέρμα.

 

gallery_286955_2003_49014.jpg

 

Η Basis, πέρα από την έκδοση Titanium Peak ανακοίνωσε και την διάθεση πέντε νέων δερμάτινων λουριών, που ταιριάζουν τόσο στην βασική έκδοση του Peak όσο και σε εκείνη με την κάσα από τιτάνιο και πωλούνται προς $50 το καθένα. Είναι διαθέσιμα σε μαύρο, γκρι, χακί, ροζ και σε ανοιχτό καφέ.

 

Όσο αφορά στο λογισμικό της συσκευής, να αναφέρουμε ότι η Basis ανακοίνωσε ότι διέθεσε μία αναβάθμιση του λογισμικού που επιτρέπει τον συγχρονισμό δεδομένων που αφορούν στην φυσική κατάσταση και στην υγεία με τις πλατφόρμες Apple Health και Google Fit (μέσω του Peak app) ενώ προσφέρει και μία νέα λειτουργία stopwatch.

 

gallery_286955_2003_79377.jpg

 

Link.png Site: SlashGear