Η γνωστή εταιρεία Tag Heuer αναβάθμισε το Android Wear-powered ρολόϊ της, που είναι γνωστό με την ονομασία Connected, ωστόσο η τιμή τώρα είναι… $9900, πολύ υψηλότερη από τα $1500 του πρωτότυπο, και με τον σχεδιασμό να παραμένει κατά μεγάλο μέρος απαράλλαχτος.

Το ρολόϊ διαθέτει κάσα Titanium Grade 2 με διάμετρο 46mm (το πάχος είναι 12,8 χιλιοστά) και έχει ειδική επίστρωση από Καρβίδιο του βολφραμίου και δεν μαζεύει δαχτυλιές.

 

Το καντράν προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι ωστόσο είναι μάλλον απογοητευτικό που ένα ρολόϊ της Tag Heuer καλύπτει απλώς τις προδιαγραφές IP67 – αδιάβροχο σε βάθος έως και 1 μέτρου για μισή ώρα – και δεν καλύπτει πολύ αυστηρότερες προδιαγραφές. Το Tag Heuer Connected διαθέτει λαστιχένιο λουράκι ωστόσο ο χρήστης μπορεί να το επιλέξει με δέρμα ή με τιτάνιο (μαζί με το λαστιχένιο λουράκι το βάρος του Tag Heuer Connected είναι 81 γραμμάρια).

 

To Tag Heuer Connected διαθέτει οθόνη με διάμετρο 1,5 ιντσών ανάλυσης 360 x 360 pixels (240ppi). Πρόκειται για μία οθόνη transflective, κάτι που θα βοηθήσει να είναι ορατή ακόμα και υπό το φως του ήλιου. Το ρολόι βασίζεται στην πλατφόρμα της Intel και διαθέτει dual-core επεξεργαστή, ο οποίος έχει συχνότητα λειτουργίας 500MHz (normal speed) με 1,6GHz (top speed) και συνοδεύεται από 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 410mAh και η Tag Heuer υπόσχεται 25 ώρες κανονικής λειτουργίας. Από άποψη αισθητήρων διαθέτει gyroscope και tilt sensor, μικρόφωνο αλλά απουσιάζει ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών. Όπως συμβαίνει και με άλλες Android Wear συσκευές επίσης, υποστηρίζει συσκευές με Android 4.3+ και iOS 8.2+.

 

 

Link.png Site: GSMArena