Το νέο fitness band της Polar έχει την ονομασία A370 και στοιχίζει $20 λιγότερο από τον προκάτοχό του με την ονομασία A360.

Ο αισθητήρας ανάγνωσης καρδιακών παλμών που ενσωματώνει καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς κάθε πέντε λεπτά, είτε ο κάτοχός της συσκευής ασκείται, είτε ξεκουράζεται, και όχι μόνο κατά την διάρκεια της άσκησης όπως συνέβαινε με το A360.
Η συσκευή μπορεί επίσης να αντιλαμβάνεται πότε ο κάτοχός της είναι δραστήριος και επομένως είναι σε θέση να παρέχει συμβουλές και tips για φτάσει στους στόχους δραστηριότητας που έχει θέσει.

 

Η συσκευή μπορεί να εκτιμήσει την απόσταση και την ταχύτητα τρεξίματος ενώ μπορεί και μετράει τις θερμίδες που καίγονται κατά την άσκηση. Όπως ήταν αναμενόμενο, μπορεί και συνδέεται στην ζυγαριά της Polar, αποτελώντας έναν συνδυασμό που μπορεί να σας βοηθήσει στις προσπάθειες απώλειας βάρους.

 

Χάρη στην τεχνολογία sleep tracking της εταιρείας, το fitness band μπορεί και καταγράφει τις συνήθειες ύπνου, όπως τον χρόνο, τις διακοπές στον ύπνο, διάφορα μοτίβα κ.ά. Στη συνέχεια συνδυάζει όλα τα παραπάνω δεδομένα προσφέροντας μία εκτίμηση της συνολικής κατάστασης της υγείας του χρήστη. Το Polar A370 στοιχίζει $179 (ένα επιπλέον λουράκι στοιχίζει $25) και η διάθεση του θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου.

 

gallery_286955_3946_75327.jpg

 

Link.png Site: Engadget