Μέσω της γνωστής ιστοσελίδας συμμετοχικής χρηματοδότησης, Kickstarter, λανσάρονται για άλλη μία φορά οι νέες "wearable" υλοποιήσεις της Pebble και όπως δείχνουν τα πράγματα πάμε για ένα νέο ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων μέσω "crowdfunding".

Το Pebble 2, το πιο προσιτό από τα δύο νέα μοντέλα, θυμίζει αρκετά το αυθεντικό ασπρόμαυρο smartwatch, με e-paper οθόνη, εμφανώς πιο δυναμική, μοντέρνα σχεδίαση και εύκαμπτο λουρί από σιλικόνη. Η διαγώνιος της οθόνης του είναι 1.26" και το συνολικό πάχος του ρολογιού δεν ξεπερνά τα 9.8 χιλιοστά (39.5 x 30.2 x 9.8 mm). Είναι αδιάβροχο (έως τα 30 μέτρα) και θα διατεθεί σε πέντε χρωματισμούς (Black, White, Aqua, Flame και Lime). Η αυτονομία του, όπως και στο παλαιότερο μοντέλο, θα αγγίζει τις επτά ημέρες. Η διαθεσιμότητα του θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2016 και η λιανική τιμή προπαραγγελίας του είναι στα $99.

 

To Pebble Time 2 είναι ουσιαστικά μία αναβαθμισμένη έκδοση του Pebble Time, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά τον Μάιο του 2015, διαθέτει έγχρωμη e-paper οθόνη, σασί από ανοξείδωτο ατσάλι (40.5 x 37.5 x 10.8 mm), λουρί από σιλικόνη - ωστόσο μπορείτε να το παραγγείλετε και με δερμάτινο λουρί (+30 δολάρια) ή μεταλλικό μπρασελέ (+50 δολάρια).

 

Είναι αδιάβροχο (έως τα 30 μέτρα), το κάσωμα του έρχεται σε μαύρο, ασημί ή χρυσό χρώμα και η αυτονομία αγγίζει τις 10 ημέρες. Η διαθεσιμότητα του θα ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2016 και η λιανική τιμή προπαραγγελίας του είναι στα $169.

 

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μικρόφωνο, παλμογράφο και δυνατότητα καταγραφής του κύκλου του ύπνου.

 

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Pebble Core, μια συσκευή με χαρακτηριστικά "fitness-tracker" η οποία ενσωματώνει διεπαφές GPS και λειτουργία Emergency SOS, WiFi/Bluetooth αλλά και συνδεσιμότητα 3G, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να "στριμάρει" τις λίστες των αγαπημένωνν του κομματιών στο Spotify - αφήνοντας το smartphone του στο σπίτι.

 

Το Core διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 4GB και η αυτονομία του αγγίζει ακόμα τις 9 ώρες, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται και τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Αναμένεται τον ερχόμενο Ιανουάριο με λιανική τιμή πώλησης στα $99 ($69 αν το προπαραγγείλετε από το Kickstarter).

 

Η εκστρατεία της Pebble, μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει $6,328,975.

 

 


Link.png Site: Kickstarter