H γνωστή εταιρεία κατασκευής wearables ανακοίνωσε το κομψότερο smartwatch της αγοράς, το οποίο επιδεικνύει πάχος μόλις 7,5 χιλιοστών και βάρος μόλις 28 γραμμαρίων.

Το νέο Pebble Time Round διαθέτει στρογγυλή οθόνη 64-color και κλασικό σχεδιασμό και τρέχει το γνωστό λειτουργικό σύστημα της εταιρείας Timeline OS.

 

Διαθέτει μεταλλική κάσα, με μαύρο, ασημένιο και ροζ χρυσαφί φινίρισμα και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με λουράκι 14mm και 20mm. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η έκδοση Rose Gold είναι διαθέσιμη μόνο με λουράκι 14mm.

 

Το ιδιαίτερα λεπτό προφίλ του smartwatch και η κομψή κατασκευή πάντως δεν έρχονται χωρίς… συμβιβασμούς, και έτσι, την ώρα που άλλα μοντέλα όπως το Time Steel προσφέρει από 7 έως και 10 ημέρες αυτονομίας, το Time Round προσφέρει δύο ημέρες αυτονομίας πριν το ξαναφορτίσετε. Πάντως είναι το πρώτο smartwatch της Pebble που υποστηρίζει Quick Charge και επομένως 15 λεπτά φόρτισης θα σας χαρίσουν μία ολόκληρη μέρα χρήσης.

 

gallery_286955_2481_1139.jpg

 

Οι προπαραγγελίες για το Pebble Time Round –από το pebble.com- έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτοι χρήστες θα παραλάβουν το smartwatch τους τον Νοέμβριο. Οι τιμές ξεκινούν από τα $249.

 

 

Link.png Site: GSMArena