H Rufus Labs ανακοίνωσε πως το Rufus Cuff, το Android smartwatch με την οθόνη των 3.2", του οποίου το τεράστιο μέγεθος θυμίζει αρκετά το “Pip-Boy” από το γνωστό βιντεοπαιχνίδι Fallout, είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία.

To Rufus Cuff ενσωματώνει επεξεργαστή Texas Instruments Cortex A9, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8/16/32/64GB, 1GB μνήμης RAM, πληθώρα αισθητήρων (επιταχυνσιόμετρο 9 αξόνων/γυροσκόπιο/ψηφιακή πυξίδα κα.), εμπρόσθια κάμερα, διεπαφές Bluetooth 4.0/Wi-Fi 802.11 b/g/n και GPS.

 

Διαθέτει χαρακτηριστικά “fitness-tracker” και μέσω της τεράστιας TFT οθόνης αφής του μπορεί κανείς να διαχειρίζεται εισερχόμενες ειδοποιήσεις αλλά και να σερφάρει στο Διαδίκτυο, με ή χωρίς την συνοδευτική παρουσία ενός smartphone ή tablet. Το παραμετροποιημένο περιβάλλον του Cuff βασίζεται στo Android KitKat και την αυτονομία του αναλαμβάνει μία μπαταρία των 1175 mAh.

 

 

Η τιμή λιανικής πώλησης του “Made in USA” Rufus Cuff - καθώς και τα πολύχρωμα λουράκια ($20 έκαστο) που το συνοδεύουν - ξεκινά από τα 299 δολάρια (8GB ROM), σε χρωματισμούς Jet Black, White Out ή Turbo Red.

 

Link.png Site: RufusLabs