Μόνο τον Οκτώβριο, η Xiaomi έφτασε τις δέκα εκατομμύρια αποστολές, δείχνοντας ότι φέτος δεν αστειεύεται με τα επεκτατικά της σχέδια.

Τώρα, μία ακόμα επιβεβαίωση για την εξαιρετική πορεία της εταιρείας στην αγορά έρχεται από τον Donovan Sung, σε μία συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Πεκίνο, στη Κίνα όπου και δήλωσε ότι η Xiaomi πρόκειται φέτος να σπάσει το ρεκόρ των 71 εκατομμυρίων αποστολών του 2015.

 

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Mi Home της εταιρείας, ο CEO της Xiaomi δήλωσε ότι η εταιρεία του έφτασε τις 70 εκατομμύρια αποστολές μέσα στους πρώτους δέκα μήνες του 2017. Απομένουν λοιπόν να δούμε τον αριθμό που θα φτάσουν οι αποστολές έχοντας μπροστά μας τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.
Λογικά, ο Donovan Sung θα επιβεβαιωθεί και η εταιρεία θα σπάσει το ρεκόρ και θα φτάσει όπως είχε προβλέψει παλαιότερα τις 90 εκατομμύρια αποστολές smartphones φέτος.

 

Όσον αφορά στους στόχους της εταιρείας για το 2018, είναι δύο: να φτάσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές και να βρεθεί στη λίστα Fortune 500.

 

Link.png Site: GSMArena