Οι Bluetooth headphones receivers σήμερα κοστίζουν ελάχιστα χρήματα. Με λιγότερα ενδεχομένως από €15 μπορείτε να βρείτε πλαστικά dongles που μπορούν να συνδεθούν σε headphone ή AUX υποδοχή για να προσθέσουν δυνατότητες Bluetooth audio σε παλαιότερο hardware.

Ο νέος receiver Bluetooth της Xiaomi στοιχίζει μόλις ¥99 (περίπου €12,77) και είναι ιδιαίτερα ελαφρύς (μόλις 10 γραμμάρια) και κομψός και ενσωματώνει κλιπ για να στηρίζεται στο ρούχο σου. Όλο και περισσότερες συσκευές (π.χ smartphones) κυκλοφορούν πια χωρίς υποδοχή 3.5mm για headphones, όπως οι τελευταίες συσκευές iPhone, το Moto Z ή τα HTC U Ultra και U11.

 

Με ένα Bluetooth receiver μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τα headphones σου με το κλασικό 3.5mm jack. Συνδέεις τα ακουστικά σου στον Bluetooth receiver, σαν αυτό της Xiaomi, και στη συνέχεια “ζευγαρώνεις” την λιλιπούτεια συσκευή με το smartphone σου, ώστε να απολαμβάνεις ήχο μέσω της τεχνολογίας Bluetooth.

 

Ο Bluetooth receiver της Xiaomi υποστηρίζει το πρότυπο Bluetooth 4.2 και μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε ακουστικά με “καρφί” 3.5mm αν και όπως λέει η εταιρεία δεν υποστηρίζει τα MFi χαρακτηριστικά της Apple, και έτσι δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα στα ακουστικά χειριστήρια (π.χ για την αυξομείωση της έντασης του ήχου) με το iPhone σας.

 

gallery_286955_4063_5134.jpg

 

Link.png Site: https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/7/10/15946848/xiaomi-bluetooth-headphone-receiver-cheap-china-only/[/url]']TheVerge