Ενώ είμαστε πολύ κοντά στο τέλος της φετινής χρονιάς, η Xiaomi ανακοίνωσε πως στις 4 του Γενάρη θα παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του δημοφιλούς Redmi 1s με δυνατότητα υποστήριξης 4G δικτύων και μάλιστα και για τις δυο κάρτες SIM, αλλά δεν αρκείται μόνο σε αυτό.

Την περασμένη βδομάδα υπήρξε μια έντονη διαρροή διαφορετικών φωτογραφιών για την επερχόμενη νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, το Mi5, και σήμερα γίνεται γνωστό ένα νέο χαρακτηριστικό που θα ενσωματώνει η συσκευή.

 

Σύμφωνα με νέες αναφορές, το Xiaomi Mi5 θα φέρει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button και λογισμικό παρόμοιο με το Touch ID του iPhone της Apple. Άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής περιλαμβάνουν οθόνη 5,5 ή 5,7 ιντσών ενώ αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στην έκθεση CES την ερχόμενη βδομάδα.

 

fives.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως η αξία της Xiaomi έχει πρόσφατα αποτιμηθεί στα 45 δισ. δολάρια, χωρίς να έχει εισέλθει ακόμα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, με το νέο Mi5 να είναι ίσως η καλύτερη πρόταση για να κάνει η Κινέζικη εταιρεία το ντεμπούτο της.

 

Link.png Site: PhoneArena | PhoneArena