Παράλληλα με τα αποκαλυπτήρια του Redmi Note 9T, η Xiaomi παρουσίασε σήμερα μια φθηνότερη έκδοση, το Redmi 9T το οποίο φθάνει επί ευρωπαικού εδάφους μέσα στο μήνα. 

Αποτελώντας ένα από τα οικονομικότερα μοντέλα της κινεζικής εταιρείας με κόστος από €159, το Redmi 9T ενσωματώνει οθόνη 6,53 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD και με ανάλυση Full HD. Στο εσωτερικό του, η Xiaomi επιλέγει λύση της Qualcomm και συγκεκριμένα το Snapdragon 662 SoC με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Μια δεύτερη έκδοση της συσκευής θα κυκλοφορήσει με 6GB RAM και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, με το κόστος σ' αυτή την περίπτωση να μην έχει οριστεί για την ώρα. 

Υποστηρίζει διπλή sim ή επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο μέσω microSD για επιπλέον 512GB αν ο διαθέσιμος χώρος δεν σας είναι αρκετός. Διαθέτει ακόμα μοντέρνο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με στρογγυλεμένες γωνίες και πίσω κάλυμμα προστασίας κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

1363318847_redmi9t.jpg.96d1c4575d01c705a2ba640f48807d10.jpg

Αναμενόμενα διαθέτει κοινά στοιχεία με το μεγαλύτερο αδερφάκι του όπως την κύρια κάμερα των 48MP με f/1.8 ενώ το τετραπλό σύστημα φακών ολοκληρώνεται με δύο ακόμη αισθητήρες των 2MP για μακροφωτογράφηση και bokeh λήψεις, καθώς και από έναν υπερευρυγώνιο φακό στα 8MP. Μια πέμπτη κάμερα βρίσκεται σε μια μικρή οπή στο εμπρόσθιο μέρος, και έχει ανάλυση 8MP. Σε επίπεδο λογισμικού, συναντάμε τη λειτουργία time-lapse η οποία προσφέρει διάφορες τιμές ταχύτητας και διάρκειας για τη λήψη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τραβήξουν δημιουργικές φωτογραφίες 

Από τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά του Redmi 9T είναι σίγουρα η χωρητικότητα 6.000mAh της μπαταρίας που ενσωματώνει και η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W. Μάλιστα η Xiaomi υπόσχεται αντοχή στο χρόνο με αξιόπιστη διαδικασία φόρτισης και αυτονομίας για τουλάχιστον 4 χρόνια. 

  • Thanks 1