Ξεκινώντας με τη σειρά Xiaomi 11T, η εταιρεία θα παρέχει τρεις αναβαθμίσεις Android και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας

Η Xiaomi έγινε ένα σημαντικό όνομα στον χώρο των smartphones, προσφέροντας ποιοτικές συσκευές για τα χρήματά τους. Όμως εκεί που υστερούσε ανέκαθεν, ήταν η υποστήριξη των συσκευών τους, προσφέροντας τις λιγότερες αναβαθμίσεις Android. Αυτό όμως θα αλλάξει με τις επερχόμενες ναυαρχίδες της, οι οποίες θα ανακοινωθούν 15 Σεπτεμβρίου, οι οποίες θα λάβουν τρεις αναβαθμίσεις Android και ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια.

Σε αντίθεση με την παρόμοια κίνηση της Samsung, η οποία έκανε την ανακοίνωση και αφορούσε συσκευές ήδη διαθέσιμες, η Xiaomi θα εφαρμόσει τη νέα πολιτική της μόνο για τα επερχόμενα μοντέλα της. Ένα θετικό είναι το γεγονός ότι "θα εξετάσει τη πιθανότητα να επεκτείνει την υποστήριξη αναβαθμίσεων και ενημερώσεων ασφαλείας σε περισσότερες συσκευές".

xiaomi-11t-pro-11t-updates.jpg

Δεν παύει να είναι ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία, η οποία είναι γνωστή για αρχές αναβαθμίσεις Android και παράλληλα έξυπνη, για να κάνει τις επερχόμενες ναυαρχίδες της πιο ποθητές. Αν όντως καταφέρει να τηρήσει την πολιτική της, η Xiaomi θα ξεπεράσει σε υποστήριξη και την Google με την Pixel σειρά της, η οποία περιορίζεται σε τρία χρόνια υποστήριξης.

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως σχεδιάζει, η εταιρεία πρόσθεσε μια μικρή υποσημείωση στην ανακοίνωση, λέγοντας πως "η διαθεσιμότητα αναβαθμίσεων Android και οι λειτουργίες θα διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή και από αγορά σε αγορά. Η διαθεσιμότητα των ενημερώσεων θα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό στη περιπλοκότητα της ενημέρωσης, τοπικούς κανονισμούς, την αγορά και άλλους".

  • Like 2
  • Haha 3