Η ερώτηση έρχεται από τον CEO Lei Jun, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν σχέδια για αναδιπλούμενο μοντέλο

Η Xiaomi καιρό τώρα επικρατεί στα οικονομικά smartphone της αγοράς, καθώς ακόμη και οι ναυαρχίδες της έρχονται σε χαμηλότερες τιμές από αυτές του ανταγωνισμού. Πέρυσι όμως, είδαμε το Mi 10 Ultra να αγγίζει την τιμή των $1,000 κι όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία σκοπεύει να ξεπεράσει το όριο των premium συσκευών.

Συγκεκριμένα, ο CEO της Xiaomi Lei Jun, ρώτησε τους ακολούθους του μέσω Weibo αν θα αγόραζαν συσκευή αξίας 10,000 yuan ($1,548) από την εταιρεία. Φυσικά δεν ξέχασε να ζητήσει τη γνώμη τους, όσον αφορά το πώς θα πρέπει να είναι ένα smartphone σε τέτοια τιμή.

Xiaomi-1500-dollar-phone-weibo.jpg

Η ερώτηση αυτή φαίνεται να ήταν υπονοούμενο για μια επερχόμενη Xiaomi συσκευή, πιθανότατα την πρώτη αναδιπλούμενη, στην οποία δουλεύει αρκετό καιρό τώρα σύμφωνα με πηγές. Από την άλλη, μπορεί να είναι απλά μια καθαρή μάρκετινγκ κίνηση πριν προχωρήσει στην κυκλοφορία μιας ultra-premium συσκευής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lei Jun εκφράζει την επιθυμία του να ξεφύγει από την εικόνα που έχει κόσμος για την Xiaomi, ως μια εταιρεία με budget λύσεις, κάτι που απέδειξε το περασμένο έτος όταν διέθεσε το Mi 10 για πώληση στην Ινδία, μια χώρα στην οποία έχει μεγάλο μερίδιο χάρη στις οικονομικότερες συσκευές της.

Παρόλα αυτά, αναμένουμε να έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το νέο - ακριβό smartphone της Xiaomi στις 7 Φεβρουαρίου, όπου ο Lei Jun αναμένεται να μιλήσει προς το κοινό του λόγου της Κινέζικης πρωτοχρονιάς.