Η πρώτη συσκευή με Snapdragon 888 στην Ευρώπη αναμένεται να κυκλοφορήσει 8 Φεβρουαρίου, με τα μέσα να λαμβάνουν ειδικές προσκλήσεις

Σύμφωνα με αναφορές του TechRadar, η Xiaomi έχει ξεκινήσει να στέλνει ειδικές προσκλήσεις στα μέσα του χώρου για την παγκόσμια κυκλοφορία του Mi 11, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί 8 Φεβρουαρίου για την Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει διαδοθεί και από άλλο μέσο, συγκεκριμένα στο κανάλι Xiaomiui Telegram. Ένα ακόμα στοιχείο που προϊδεάζει κάποια ανακοίνωση, είναι το παρακάτω tweet το οποίο φαίνεται να μας ετοιμάζει για κάτι πολύ σύντομα.

Όσον αφορά τη συσκευή, το Xiaomi Mi 11 είναι το πρώτο κινητό που κυκλοφόρησε με το τελευταίο SoC της Qualcomm, Snapdragon 888. Βέβαια, η παγκόσμια διάθεσή του θα γίνει μετά την κυκλοφορία της σειράς Samsung Galaxy S21 που κυκλοφόρησε λίγες μέρες νωρίτερα.

Παρόλο που η Xiaomi ανακοίνωσε μόλις μία συσκευή υπό την ονομασία Mi 11, υπάρχουν φήμες για δύο επιπλέον μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος - Mi 11 Pro και Mi 11 Lite. Μάλιστα, το Mi 11 Pro βρέθηκε στον κώδικα του MIUI12 και συγκεκριμένα στην εφαρμογή της γκαλερί. Άγνωστο παραμένει αν δούμε την ανακοίνωση των δύο επιπλέον μοντέλων μαζί με το βασικό στης 8 Φεβρουαρίου, αλλά δεν μένει πολύ για να μάθουμε.

  • Like 1