Πριν από λίγες ημέρες είδαμε ορισμένες επίσημες φωτογραφίες του νέου smartwatch της Xiaomi που έχει την ονομασία Mi Watch. Τώρα, έχουμε την δυνατότητα να το δούμε και σε βίντεο.

Το Xiaomi Mi Watch θα ανακοινωθεί επίσημα μαζί με το Mi CC9 Pro στις 5 Νοεμβρίου, το πρώτο smartphone στον κόσμο με «penta camera» που θα χρησιμοποιεί για την κύρια κάμερα έναν αισθητήρα 108MP κατασκευασμένο από την Samsung. Το Xiaomi Mi CC9 Pro που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, εννέα ημέρες αργότερα θα ανακοινωθεί με άλλη ονομασία (Mi Note 10) και για την Ευρωπαϊκή αγορά. Το τελευταίο θα υποστηρίζει μάλιστα 50x zoom!

Όσον αφορά στο smartwatch, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, με το ξεκλείδωμα της εμφανίζεται ένα «πλέγμα» 3 x 3 για τα apps, και η «πλοήγηση» στα μενού, εκτός βεβαίως από την αφή, θα πραγματοποιείται και μέσω της κορώνας, η οποία έχει και τον ρόλο του πλήκτρου ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης. Το Mi Watch θα ενσωματώνει το Qualcomm Snapdragon 3100 SoC και θα διαθέτει GPS, NFC, WiFi και Bluetooth καθώς και eSIM για πλήρη αυτονομία από το κινητό τηλέφωνο. Θα ανακοινωθεί σε μαύρο και λευκό χρώμα.

GSMArena

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 2