Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε ο Lei Jun, CEO της Xiaomi και το οποίο διέρρευσε, περιγράφεται λεπτομερώς η δημιουργία ενός νέου εσωτερικού τμήματος που θα αναλάβει την σχεδίαση και την ανάπτυξη τεχνολογίας κάμερας για smartphones.

O Lei Jun θεωρεί ότι η φωτογραφία είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των σημερινών smartphones και το νέο τμήμα θα επιτρέψει στις μελλοντικές συσκευές mi και Redmi να ανταγωνιστούν καλύτερα τις καταξιωμένες εταιρείες στον συγκεκριμένο τομέα.

Tο Xiaomi Mi Mix 2S (το πρώτο dual-camera smartphone στη σειρά Mix) έχει πάντως καταφέρει να αποσπάσει αρκετά καλή βαθμολογία και να βρεθεί ψηλά στην κατάταξη της DxO (βαθμολογία 97 και βαθμολογία ειδικά για τις επιδόσεις του στη φωτογραφία 101). Έχοντας μία ομάδα που θα εργάζεται αποκλειστικά πάνω στον συγκεκριμένο τομέα για να βελτιώσει τις δυνατότητες των συσκευών της, αναμένεται να δούμε πολύ καλύτερα πράγματα στο μέλλον από την Xiaomi.

email.jpg.623c88398c1e4cf612f67c5264a7ec9f.jpg

Aν και το πιθανότερο, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, είναι ότι το επερχόμενο Mi 7 δεν επωφελήθηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη, αυτό ενδεχομένως να γίνει μελλοντικά με αναβαθμίσεις στο λογισμικό. Πάντως ο εξοπλισμός του, μοιάζει αρκετά εντυπωσιακός με dual-camera στα 16 Megapixels με σύστημα φακών f:/1.7 και 4-axis OIS και την δευτερεύουσα κάμερα να υποστηρίζει οπτικό ζουμ 2x.

GSMArena

  • Like 4