Παράλληλα με τη σειρά Xiaomi 13T, η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε το νέο της smartwatch, το Watch 2 Pro, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα Wear OS, προσφέροντας πρόσβαση στο οικοσύστημα της Google συμπεριλαμβανομένου του Play Store, του Google Assistant, των Maps και του Google Pay. 

Το Wear OS ξεκλειδώνει βασικές δυνατότητες που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμες στα ρολόγια της Xiaomi, κυρίως με την παρουσία του Google Assistant, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Στο εσωτερικό υπάρχει το τσιπ Snapdragon W5 Plus της Qualcomm, το πιο σύγχρονο της εταιρείας για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. 

Όσον αφορά το σχεδιασμό του Watch 2 Pro θα λέγαμε ότι είναι “τυπικός” χωρίς εκπλήξεις. Κυριαρχεί μια στρογγυλή OLED οθόνη 1,43 ιντσών σε μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 46 χιλιοστών, με ψηφιακή κορώνα. Η Xiaomi διαφημίζει μια εκτιμώμενη αυτονομία 65 ωρών κάτω από ιδανικές συνθήκες. 

image.jpeg.c8cc82ad44168158705771808c3e6d7b.jpeg

Για την υγεία και τη φυσική κατάσταση, το Watch 2 Pro παρακολουθεί πάνω από 150 αθλητικές λειτουργίες, το άγχος, το οξυγόνο του αίματος, τον ύπνο και τους ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς. Ξεχωριστή είναι η ενσωμάτωση του GPS διπλής συχνότητας για αυξημένη ακρίβεια παρακολούθησης σε εξωτερικούς χώρους, που σήμερα υπάρχει σε ελάχιστα έξυπνα ρολόγια. Μπορεί επίσης να αναλύσει τη σύνθεση του σώματος, ένα χαρακτηριστικό που η Samsung έχει προσθέσει στα δικά της smartwatches μέχρι στιγμής. 

Το Watch 2 Pro θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα με λουράκι από φθοριοελαστομερές υλικό και σε ασημί χρώμα με δερμάτινο λουράκι. Στη χώρα μας δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα το δούμε, κάτι που όπως ενημερωθήκαμε θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες.

  • Like 4