Το επόμενο smartphone της ZTE πλησιάζει σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα και οι οποίες έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για το ZTE Geek, φαίνεται ότι η κινεζική εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά πριν το κυκλοφορήσει στην αγορά.

 

Σύμφωνα με την αρμόδια αρχή πιστοποιήσεων στην Κίνα, την TENAA, το Geek το οποίο βλέπουμε και στην πρώτη του επίσημη φωτογραφία, θα κυκλοφορήσει όχι με επεξεργαστή Intel Atom όπως είχε διαρρεύσει αρχικά, αλλά με το νέο chipset της Nvidia, το Tegra 4 στο 1.8 GHz με 2GB RAM. Μάλιστα αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone που θα διαθέτει το συγκεκριμένο τετραπύρηνο chip της Nvidia το οποίο είχε παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του χρόνου αλλά έκτοτε αγνοείται η παρουσία του σε κάποια συσκευή.

 

Ακόμα μια αλλαγή στα τεχνικά χαρακτηριστικά αφορά την ανάλυση η οποία «ανεβαίνει» από τa 1280 x 720 στα 1920 x 1080 με την οθόνη να παραμένει πάντα στις 5' ίντσες. Τέλος η μπροστινή κάμερα θα έχει ανάλυση 2mp ενώ η πίσω στα 8mp όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.

 

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν την έκδοση του Geek που θα κυκλοφορήσει η ZTE στην Κίνα και για το δίκτυο TD-SCDMA της China Mobile το οποίο δεν είναι συμβατό με τα Ευρωπαϊκά δίκτυα κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια διαφορετική έκδοση για τον υπόλοιπο κόσμο με πιθανές αλλαγές στο hardware.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/07/15/zte-geek-u988s-tegra-4-phone/?utm_medium=feed&utm_source=feedburner&utm_campaign=Feed%3A+weblogsinc%2Fengadget+%28Engadget%29[/url]']engadget