Μία ημέρα πριν την παρουσίαση που έχει προαναγγείλει το Facebook, φαίνεται έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι πρόκειται να ανακοινώσει ο γίγαντας των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αρχικές πληροφορίες περί παρουσίασης ενός smartphone φαίνεται να επιβεβαιώνονται εν μέρη αφού το επίκεντρο των αυριανών ανακοινώσεων θα είναι το λογισμικό με τίτλο Facebook Home. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Facebook Home θα είναι στην ουσία ένα launcher το οποίο θα μπορεί να εγκατασταθεί στα περισσότερα android smartphone, βελτιώνοντας αρκετά την εμπειρία χρήσης ενός smartphone με το Facebook.

 

Το HTC first αναμένεται να είναι η πρώτη συσκευή που θα διαθέτει το συγκεκριμένο λογισμικό και σύμφωνα με τη φωτογραφία που διέρρευσε από το λογαριασμό @evleaks, δε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι εντυπωσιακό τουλάχιστον όχι από πλευράς επιδόσεων αλλά πιθανόν από τη τιμή. Ήδη η ιστοσελίδα android police αναφέρει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά αν και η ονομασία της συσκευής (Myst) είναι διαφορετική από τη διαρροή του @evleaks. Σε αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπουμε την ύπαρξη διπύρηνου επεξεργαστή, μνήμη 1GB, οθόνη 4.3' ιντσών με HD ανάλυση καθώς και δύο κάμερες, η μία στα 5mp και η δεύτερη στο 1.6mp.

 

Περισσότερα αύριο στις 8.00μμ όπου και είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του Facebook η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά.

 

Link.png Site: http://www.androidpolice.com/2013/04/01/apk-teardown-exclusive-the-htc-myst-facebook-phone-the-facebook-app-is-now-a-launcher-looks-like-theyre-planning-a-play-store-release-too/[/url]']android police