Εντός των επόμενων ημερών, όσοι διατηρούν προφίλ στο Facebook θα αντικρίσουν σημαντικές αλλαγές στην αρχική σελίδα της δημοφιλούς υπηρεσίας. Οι υπεύθυνοι του Facebook προχωρούν σε επανασχεδιασμό της home page, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά που φιλοδοξούν να κάνουν την υπηρεσία ακόμα πιο φιλική προς το χρήστη.

 

Μεταξύ άλλων, το news feed θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, δίχως να χρειάζεται ανανέωση της σελίδας. Το χαρακτηριστικό αυτό υπάρχει ήδη στο Facebook [συγκεκριμένα, στο tab Live Feed], ωστόσο με το νέο καθεστώς αναβαθμίζεται και θα αποτελεί πλέον τη βασική επιλογή.

 

Η άλλη μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με τα φίλτρα απεικόνισης. Ειδικότερα, ο χρήστης θα μπορεί πλέον να επιλέγει ομάδες φίλων ή και μεμονωμένα άτομα, τα οποία θα εμφανίζονται στο news feed.

 

Πριν από μερικούς μήνες, το Facebook τροποποίησε σημαντικά την αρχική σελίδα, δίνοντάς της τη μορφή που έχει σήμερα. Η αλλαγή αυτή έγινε δεκτή με δυσαρέσκεια από μεγάλη μερίδα των χρηστών και απομένει να δούμε πώς θα αντιδράσει το κοινό στο νέο καθεστώς.

 

Source.png Πηγή: e-pcmag.gr