Πιο χαρούμενο για μερικούς, πιο εκνευριστικό για άλλους, αναμένεται να γίνει το timeline στο Facebook, με το γίγαντα της κοινωνικής δικτύωσης να επιτρέπει από σήμερα τη χρήση των stickers στα σχόλια εκτός από το Messenger.

Τα αυτοκόλλητα (Stickers) θα είναι διαθέσιμα από σήμερα όχι μόνο στην ιστοσελίδα αλλά και στις mobile εφαρμογές του Facebook για το iOS και το Android, χωρίς να υπάρχει ακόμη ενημέρωση για το πότε θα υποστηριχτεί και η έκδοση για τα Windows Phone.

 

Για όσους δε γνωρίζουν, τα stickers έχουν συναντήσει σημαντική επιτυχία σε αρκετά κοινωνικά δίκτυα κάνοντας πιο «ζωντανές» τις συζητήσεις με τη χρήση μικρών εικόνων (συνήθως από κινούμενα σχέδια) ή άλλου περιεχομένου, χωρίς να υποστηρίζεται για την ώρα το gif format. Ένα ακόμα πλεονέκτημα των stickers είναι ότι δίνουν την ευκαιρία στο χρήστη να εκφραστεί με περισσότερους τρόπους και να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργούνται από το γραπτό λόγο.

 

Εκτός από το timeline, τα stickers θα εμφανίζονται σε αναρτήσεις για εκδηλώσεις αλλά και στα σχόλια που συνοδεύουν τις διάφορες ομαδικές συζητήσεις.

 

Link.png Site: Facebook