Τρεις μέρες αφότου το Facebook “έκλεισε” την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @facebook.com, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι “σκοτώνει” και την εφαρμογή Facebook Messenger για Windows.

Αν και η desktop εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί έως στις 3 Μαρτίου, το Facebook ήδη απέσυρε την εφαρμογή από την σελίδα με τα downloads.

 

Οι χρήστες που την χρησιμοποιούν, προειδοποιούνται από το Facebook ότι η εφαρμογή θα πάψει να υποστηρίζεται από το κοινωνικό δίκτυο από την ερχόμενη Δευτέρα.

 

"Λυπούμαστε,αλλά δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε πλέον τον Facebook Messenger για τα Windows, και θα σταματήσει να λειτουργεί στις 3 Μαρτίου, 2014. Εκτιμούμε πραγματικά το ότι χρησιμοποιείτε τον Messenger για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας, αλλά θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πως μπορείτε να συνεχίζετε να κουβεντιάζετε και να βλέπετε όλα τα μηνύματα σας στη διεύθυνση http://www.facebook.com".

 

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται την ίδια περίοδο που το Facebook επιβεβαίωσε τηνδιάθεση της ίδιας εφαρμογής για το λειτουργικό σύστημα Windows Phone.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2014/02/27/facebook-discontinues-messenger-for-windows/[/url]']Engadget