Με την κίνηση αυτή, η Revolut ξεφεύγει από την εφαρμογή για smartphones που ήδη είχε και κάνει ευκολότερη την πρόσβαση και διαχείριση.

Η Revolut ανακοίνωσε πως κυκλοφόρησε μια εφαρμογή για browsers, μέσω της οποίας οι χρήστες της θα μπορούν να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους. Μέχρι πρότινος, η δυνατότητα αυτή υπήρχε μόνο μέσω εφαρμογής για κινητά.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται πως οι χρήστες μπορούν να κάνουν τα εξής μέσω της νέας εφαρμογής:

  • Να έχουν πλήρη εικόνα των συναλλαγών και υπολοίπων των λογαριασμών τους
  • Να προσθέσουν χρήματα στον λογαριασμό τους
  • Να παγώσουν ή να ξεπαγώσουν την [Revolut] κάρτα τους και να διαχειριστούν τις ρυθμίσεις ασφαλείας της κάρτας
  • Να έχουν πρόσβαση 24/7 στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και τις ενότητες συχνών ερωτήσεων

 

image.png

Έτσι, τα περίπου 13 εκατομμύρια χρηστών της υπηρεσίας έχουν πλέον έναν εναλλακτικό τρόπο να τη χρησιμοποιούν, κάτι που λύνει και μερικά πρακτικά προβλήματα που υπήρχαν έως τώρα. Για παράδειγμα, αν κάποιος έπεφτε θύμα κλοπής ή γενικώς έχανε το τηλέφωνό του, δεν είχε άλλο τρόπο να διαχειριστεί τον λογαριασμό του. Με τη χρήση ενός browser βέβαια, έχει μια εναλλακτική αν τα πράγματα πάρουν τέτοια τροπή.

Ο Nik Storonsky, CEO και ιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε τα εξής:

Αναφορά σε κείμενο

«Η πρόσβαση στον λογαριασμό του χρήστη μέσω browser ήταν κάτι που ζητούσαν πολύ οι πελάτες μας, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε χτίσει μια ασφαλή και εύχρηστη εφαρμογή για προγράμματα περιήγησης που ο οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει οποτεδήποτε χρειαστεί.

Οι πελάτες μας μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη κι αν δεν έχουν το κινητό τους τηλέφωνο ή την κάρτα τους, ή αν απλώς προτιμούν να διαχειρίζονται τον λογαριασμό τους μέσω υπολογιστή. Είναι σπουδαίο να έχει κανείς την επιπλέον άνεση και ευελιξία μιας ακόμη επιλογής.»

Πριν μερικές εβδομάδες, η εταιρεία προχώρησε και σε βελτιώσεις της εφαρμογής για smartphones, προσθέτοντας λειτουργίες που βοηθούν στην αποταμίευση με σκοπό την καλύτερη διαχείριση χρημάτων από παιδιά και τη διευκόλυνση των γονιών όσον αφορά τη διαχείριση.

 

  • Like 9