Η Revolut, η οποία θεωρείται μια από τις πλέον καινοτόμες fintech εταιρείες διεθνώς με πάνω από 35 εκατομμύρια πελάτες, ανακοίνωσε την εισαγωγή ενός νέου προγράμματος πιστότητας.

Το πρόγραμμα ονομάζεται "RevPoints" και βασίζεται σε ένα σύστημα πόντων, οι οποίοι απονέμονται στους πελάτες για τις καθημερινές αγορές τους με χρήση της χρεωστικής κάρτας Revolut.

H Ελλάδα επιλέχθηκε μεταξύ των πρώτων χωρών όπου θα κυκλοφορήσουν τα RevPoints, γεγονός που υποδηλώνει τη στρατηγική σημασία της ελληνικής αγοράς για την εταιρεία. Σύντομα, το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με αποτέλεσμα να καταστεί ένα από τα ευρύτερα προγράμματα επιβράβευσης χρεωστικών καρτών διεθνώς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης RevPoints της Revolut έρχεται "να προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στους ήδη υπάρχοντες αλλά και δυνητικούς πελάτες της".

Ξεκινώντας από τους κατόχους των χρεωστικών καρτών Revolut, το πρόγραμμα RevPoints απονέμει πόντους για κάθε ευρώ που ξοδεύουν. Αυτοί οι πόντοι στη συνέχεια θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε διάφορα δώρα όπως αεροπορικά μίλια και ξενοδοχειακές κρατήσεις σε διάφορους προορισμούς ανά τον κόσμο. Συγκεκριμένα τα RevPoints που συγκεντρώνουν οι πελάτες μπορούν να μετατραπούν σε μίλια αεροπορικών εταιρειών, όπως Avios (επιλεγμένες αεροπορικές εταιρείες της IAG) ενώ οι πόντοι μπορούν επίσης να μετατραπούν σε Flying Blue μίλια για ταξίδια με την Air France, την KLM ή μία από τις πολλές συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.

Επιπλέον, τα RevPoints μπορούν να εξαργυρωθούν εντός της εφαρμογής για κράτηση σε ξενοδοχεία και καταλύματα σε ιδανικούς προορισμούς, από το Μπαλί έως το Μπουένος Άιρες, με τις διαθέσιμες επιλογές εντός της εφαρμογής της Revolut να φτάνουν σχεδόν τα 2 εκατομμύρια καταλύματα. Σύντομα θα προστεθεί και δυνατότητα εξαργύρωσης των RevPoints σε «Δραστηριότητες», με τους χρήστες της υπηρεσίας να μπορούν να επιλέξουν αυτή που επιθυμούν μέσα από μια συλλογή 300.000 δραστηριοτήτων.

Το νέο πρόγραμμα εντάσσεται στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες lifestyle που προσφέρει η Revolut, καθώς διευρύνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της πέρα από τις κλασικές τραπεζικές συναλλαγές προκειμένου να καλύψει περισσότερες ανάγκες των πελατών της και να ενισχύσει τη θέση της στην αναπτυσσόμενη αγορά των fintech.

  • Like 4