Το AppStore με τις 100.000 και πλέον εφαρμογές/παιχνίδια προσφέρει ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας (και όχι μόνο) στους κατόχους του iPod Touch και του iPhone. Αλλά... έλειπε κάτι σημαντικό. Σε λίγες ώρες, το App Store ολοκληρώνει τον προορισμό του αφού τίθεται σε κυκλοφορία το επίσημο application του Insomnia.gr

 

Η προσπάθεια για τη δημιουργία του insomnia.app κουβαλάει πίσω της ιστορία αρκετών μηνών, ατέλειωτες δοκιμές και χιλιάδες εργατοώρες. Επιστρατεύτηκαν άξιοι δοκιμαστές και κορυφαίοι επιστήμονες για την τελειοποίησή του. Φυσικά οι προσπάθειές μας δεν σταματάνε εδώ αφού ήδη σχεδιάζονται και δοκιμάζονται οι επόμενες εκδόσεις, οι οποίες θα ενσωματώσουν ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά.

 

Όσοι θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση, δείτε τη παρακάτω βιντεοπαρουσίαση καθώς περιμένετε να δείτε το insomnia.app να κάνει την εμφάνιση του στα App Store της υφηλείου τις επόμενες ώρες. Η σταδιακή του κυκλοφορία στα ανά τον κόσμο App Stores γίνεται κατόπιν θερμής παράκλησης της Apple, προκειμένου να μην πέσουν όλοι οι servers του iTunes Store ταυτόχρονα.

 

Με την εφαρμογή του Insomnia μπορείτε να περιηγηθείτε πολύ εύκολα και γρήγορα σε όλες τις κατηγορίες του site χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο τρόπο χειρισμού του iPhone και του iPod Touch.

 

· Όλες οι ειδήσεις της κεντρικής σελίδας διαθέσιμες για σχολιασμό

· Ψηφίστε τις αγαπημένες σας ειδήσεις στο News Lobby για να περάσουν στη κεντρική σελίδα του Insomnia

· Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση σε όλες τις ενότητες στο Forum του Insomnia.gr

· Δημοσίευση νέων θεμάτων και απαντήσεων

· Εμφάνιση Προσωπικών Μηνυμάτων

· Αποστολή Προσωπικών Μηνυμάτων

· Παρακολούθηση Θεμάτων

· Εμφάνιση Προφίλ Χρηστών

· Γρήγορη μετάβαση σε οποιοδήποτε σελίδα θεμάτων με πολλές απαντήσεις

· Εμφάνιση επισυναπτόμενων εικόνων

· Υποστήριξη Avatar

· Υποστήριξη Παράθεσης

· Υποστήριξη Επεξεργασίας των μηνυμάτων σας

 

Σας θυμίζουμε ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υποστηρίζεται η δημιουργία νέου λογαριασμού μέσα από το app, οπότε θα πρέπει να δημιουργήστε το λογαριασμό σας στην web έκδοση του Insomnia.gr για να συμμετέχετε στις συζητήσεις των διαφόρων κατηγοριών μέσω της εφαρμογής.

 

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στις 8 Δεκεμβρίου 2009. Οι αρχικές σκέψεις για διάθεση της εφαρμογής στην προνομιακή τιμή των 15,99 ευρώ εν όψει κατασκευής εσωτερικής πισίνας στη βίλλα του administrator, εγκαταλείφθηκαν. Αντ' αυτού, η εφαρμογή θα κοστίζει 24,99 ευρώ επειδή κάποιος supermoderator θέλει να πάρει την BMW 335 cabrio. Για λίγα χρόνια όμως θα μπορείτε να την κατεβάσετε με έκπτωση 100% επί της τιμής.

 

Link.png Site: insomnia.gr app (iTunes Link)

Video Video:

 

Κείμενο: Hal9000

Επιμέλεια: paredwse

Σκηνοθεσία video: Chris Papakaliatis